пʼятниця, 1 листопада 2013 р.

1 тиждень



Зірки шоу-бізнесу без гриму

На екрані зірки шоу бізнесу виглядають доглянутими і здоровими. Нам здається, що у них ідеальна фігура, бездоганна шкіра і завжди гарний настрій. Однак зірки шоу-бізнесу без гриму можуть представляти сумне видовище. Адже це такі ж люди, як і ми. Вони можуть хворіти, страждати від нерозділеного кохання, бути в поганому настрої.

Угри

Багато зірок шоу бізнесу страждають від банальних вугрів. Через серйозні проблеми з акне Камерон Діас ледь не втратила кар'єри! Чому? Тому що в неї багато вугрів на спині. А багато сцен в кінематографі знімаються в напіводягненому і навіть оголеному вигляді. З пустулами і акне також бореться співачка і актриса Кортні Лав. Регулярно відвідує дерматолога Брітні Спірс.

Причини: Прищі можуть виникнути в будь-якому віці. Згідно зі статистикою, ця проблема зачіпає близько 30 відсотків жінок. Найбільший вплив на зовнішній вигляд роблять особливості генотипу і гормональні розлади. Не менш важливим фактором є спосіб життя, нашу поведінку. Зірки шоу бізнесу часто схильні до стресів. Часом у них не вистачає часу навіть виспатися. І саме жінки найчастіше більш сприйнятливі до цього недугу. Перевтома і втома ослабляють імунну систему. Відбувається зростання частки гормонів кори надниркових залоз, що призводить до підвищеного виділення шкірного сала.

Як з цим боротися? Можна використовувати спеціальні засоби для боротьби з акне. Крім того, час від часу зірки проводять безпечні процедури очищення обличчя. Це пілінг кавітації, пілінг фруктовими кислотами і мікродермабразія. Великий прихильницею цих методів є Камерон Діаз. Але перш ніж слідувати її прикладу, спочатку зверніться до дерматолога. Можливо, вам необхідно лікування антибіотиками або показана гормональна терапія. На жаль, не варто розраховувати, що ця проблема буде вирішена раз і назавжди. Прищі - дуже важкий і завзятий противник. Однак можна сподіватися на значне поліпшення стану шкіри.

Немає коментарів:

Дописати коментар